AutoZeker is een samenwerking tussen Centraal Beheer en MIK B.V. login Inloggen
Wat te doen bij schade ?
Uw premie berekenen
Wat te doen bij schade ?
Schade door diefstal, braak of vandalisme?

Doe altijd eerst aangifte bij de politie! Meld de schade bij ons. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar onder nummer (055) 579 8250 (particulier) en (055) 579 7777 (zakelijk).
Maak een afspraak voor reparatie met AutoZeker.

Schade door een aanrijding?

We hebben er vrijwel allemaal wel eens mee te maken gehad, of het overkomt ons nog een keer; een aanrijding. Een aanrijding met een ander voertuig, of schade waarbij geen ander motorrijtuig is betrokken. Een aanrijding kan leiden tot soms heftige emotionele reacties in de vorm van boosheid, verwijten en zelfs schelden door betrokkenen, passagiers maar soms ook door omstanders.

Hoe te handelen:

Kijk eerst of er gewonden zijn en waarschuw gelijk de politie. Ga daarna eerst op zoek naar eventuele getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren, voordat u gaat kijken naar de schade aan uw auto. De meeste getuigen zien het ongeval gebeuren en als ze dan zien dat er geen gewonden zijn, gaan ze weer verder. Noteer altijd hun naam, adres en telefoonnummer ook al lijkt het een “ kant en klare” zaak.
Het komt namelijk regelmatig voor dat een tegenpartij schuld erkent en dit later terug draait. In dat geval moet u maar zien aan te tonen dat dat hij ongelijk heeft. Zonder getuigen is dit haast onmogelijk.
Vul met de tegenpartij ter plekke het Europees Schadeformulier in. Vergeet niet om de tegenpartij altijd op het schadeformulier te laten tekenen. En teken zelf alleen als u het eens bent met wat de tegenpartij aan zijn kant invult. Mocht u het hier niet mee eens zijn, vermeld uw visie op dit punt bij opmerkingen voordat u uw handtekening zet.
Als u daarmee klaar bent, kunt u de schade bij ons melden. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar onder nummer (055) 579 8250 (particulier) en (055) 579 7777 (zakelijk). Als u niet meer verder kunt rijden, zorgen wij ervoor dat uw auto wordt vervoerd naar AutoZeker, die de schade voor u gaat behandelen. Als u wel verder kunt rijden, kunt u zelf contact opnemen met AutoZeker , om de schade verder af te handelen.